My shop

My shop
My shop

piatok 6. januára 2012

Traja králi...

 Na Troch kráľov máme každý rok v spoločenstve eucharistiu pre rodiny s deťmi. Aj takto sa deťom snažíme odovzdávať vieru. Po iné roky sme im my, rodičia pripravovali scénku o tom, ako to bolo a prečo slávime tento sviatok, tento rok sme oslovili deti. Myslím, že to bol dobrý krok a naše deti boli úžasné. Sú veľmi šikovné, veľmi veľa ich chodí na hudobné školy a učia sa hrať na rôznych hudobných nástrojoch. To využili a zahrali a zaspievali koledy... Naši chlapci dostali úlohu pastierov. Keď sme v ten večer prišli domov, boli nadšení a vraveli, že by to chceli zažiť znova. A priznám sa, ja tiež...

Včera bola posledná veta v mojom príspevku o tom, či sa ešte vôbec cez prázdniny budeme sánkovať... Viete, čo sa stalo asi pol hodinu po uverejnení príspevku? Začalo snežiť. A tak sme si na dnes naplánovali sánkovačku. V Košiciach sa síce sneh hneď rozpustil, ale na Jahodnej ho bolo dosť. Konečne sme sa vybláznili, guľovali, kĺzali... Bol to nádherný čas strávený spolu.

 
 

1 komentár:

  1. Krása. Snehové radosti aj stretnutie v spoločenstve. Verím, že bolo radosti hodne na všetkých stranách. Je to krásny zvyk, takto spoločne sláviť sviatky.
    Želám vám všetkým radostný rok! Leti.

    OdpovedaťOdstrániť