Tento koláč pečiem každý rok, keď je slivková sezóna. Náš dodávateľ je môj ocko, ktorý slivky pestuje na záhrade. Sú veľké, sladké, úžasné. Tento rok sa ich urodilo naozaj veľa.
Je to normálne kysnuté cesto, na ktoré naukladáte slivky,
zasypete posýpkou z tuku, múky a cukru a upečiete.
Dá sa urobiť aj obmena - miesto kysnutého cesta sa dá použiť aj cesto na bublaninu a potom už postupujete rovnako. Aj takto urobený koláč chutí výborne.
Je to normálne kysnuté cesto, na ktoré naukladáte slivky,
zasypete posýpkou z tuku, múky a cukru a upečiete.
Dá sa urobiť aj obmena - miesto kysnutého cesta sa dá použiť aj cesto na bublaninu a potom už postupujete rovnako. Aj takto urobený koláč chutí výborne.
mňááám :P
OdpovedaťOdstrániť