Máte radi kyslú kapustu? Skúste kapustníky. Ja ich mám veľmi rada. Minule som sa rozhodla ich napiecť. Je to veľmi jednoduché. Kapustu musíte najskôr na oleji podinstovať, trošku osoliť, poukladať na cesto, zabaliť, trošku rozvaľkať a piecť... Ja som ich pred pečením ešte potrela olejom, dá sa použiť aj rozpustená masť.
A tu sú hotové!
Dobrú chuť!
Ajka tak toto dôverne poznám tiež také robievame a sú úúúúžasné:-) juj chute si mi narobila:-)))
OdpovedaťOdstrániťVeľmi rýchlo sa minuli, aj keď u nás doma skôr ulahodím buchtami... Ale ja som si ich užila.
OdpovedaťOdstrániťVYPADAJÍ BÁJEČNĚ.
OdpovedaťOdstrániťTĚSTO JE KYNUTÉ?
PŘEJI HEZKÝ DEN.
BOHDA
Mňam Ajka, aké chúťky si mi narobila. Ja milujem kyslú kapustu. Už som raz skúšala robiť kapustníky minulý rok, recept som mašla niekde na nete,boli dobré, ale tie tvoje vyzerajú úplne skvelo. Neprezradíš receptík na cesto? Alebo to robíš tak ako moja mama, všetko od oka? To mne sa potom doma nikdy nič nevydarí tak ako jej:)
OdpovedaťOdstrániťZuska, nemám presný recept, robím od oka. Základné ingrediencie sú hladká múka,cukor, soľ, roztopený palmarín alebo hera, mlieko, droždie. Urobím kvasok, pridám k ostatným surovinám, vypracujem a je to.
OdpovedaťOdstrániťAjka, zdravím ťa, tak toto bol jeden z najfajnovejších receptov otcovej mamy, ale ona tam nedávala kyslú kapustu, len takú normálku podusenú do mäkka. Bolo to mňamózne:) Gabi
OdpovedaťOdstrániť