Zeler som nemala rada, nepoužívala som ho ani do varenia, ani som ho nikdy nekupovala. Až do chvíle, keď mi moja kamarátka raz na návšteve ponúkla tento šalát. Odvtedy ho pravidelne pripravujem a chutil zatiaľ každému, kto ho ochutnal. Odporúčam vyskúšať.
Recept:
1 väčší zeler;
3 vajíčka uvarené na tvrdo;
7-8 kyslých uhoriek aj s troškou šťavy;
kukurica;
kyslá smotana (môže byť tatárska omáčka, majonéza alebo biely jogurt);
1 ČL horčice;
trošku soli.
Zeler, vajíčka a uhorky nastrúhajte, pridajte ostatné a zmiešajte. Pozor, zeler sa nevarí, používam surový.
Dobrú chuť!
Recept:
1 väčší zeler;
3 vajíčka uvarené na tvrdo;
7-8 kyslých uhoriek aj s troškou šťavy;
kukurica;
kyslá smotana (môže byť tatárska omáčka, majonéza alebo biely jogurt);
1 ČL horčice;
trošku soli.
Zeler, vajíčka a uhorky nastrúhajte, pridajte ostatné a zmiešajte. Pozor, zeler sa nevarí, používam surový.
Dobrú chuť!
Skoda ze tu predavaju akurat zelerove stonky... mozno skusim to...
OdpovedaťOdstrániť