My shop

My shop
My shop

sobota, 13. júna 2009

Paradajková kapusta so zemiakmi a sójovým mäsom...

Nevedela som, čo dnes navariť a tak som dala hlasovať. Vyhralo toto jedlo. Tak vám ponúknem recept, čo ak vás to tiež inšpiruje, tak ako mňa pred rokmi...

Potrebujeme:
1 menšiu hlávku kapusty;
asi 1 kg zemiakov;
1 balíček sójových kociek;
1/2 l paradajkového pretlaku;
1 cibuľu;
bujón;
soľ;
vegetu.

Varíme v troch hrncoch. Do jedného dáme umyté, neošúpané zemiaky. Do druhého sójové kocky zalejeme vriacou vodou, pridáme bujón, soľ, vegetu a povaríme, kým sójové mäso nezmäkne. V hlavnom hrnci na oleji opražíme cibuľku,

pridáme kapustu nakrájanú na štvorčeky a dusíme kým nezmäkne.

Pridáme paradajkový pretlak, sójové mäso a ešte povaríme.
Na záver pridáme uvarené pokrájané zemiaky a zamiešame.
Jedlo je hotové, môžeme podávať.

1 komentár:

  1. Ajka tak toto ma inspirovalo, mnam. Mozno bude tento vikend..

    OdpovedaťOdstrániť