My shop

My shop
My shop

utorok 15. mája 2012

Po dvoch mesiacoch...

 Po dlhej odmlke sa vám znova hlásim. Asi som si potrebovala oddýchnuť, načerpať znova chuť prispievať sem. Teraz sem budem pridávať postupne, na čom som po tie dva mesiace pracovala. Skončila zima a vhupli sme priamo do leta. S Miškou sme opäť po roku uvili venček...
Chlapci ukončili svoje ročníkové práce. Maťko vyrábal vlastný časopis a zisťoval informácie o histórii časopisov pre deti na Slovensku, o výrobe a tlači časopisov a tiež urobil prieskum, aké detské časopisy teraz na Slovensku vychádzajú. Ľubko písal o gitare, k prezentácii si pripravil krátky koncert, hral aj so svojím učiteľom gitary. Už majú za sebou prezentácie v triede. Obaja postúpili do medzitriedneho kola. Ja som šťastná, lebo vidím, že sú na seba hrdí, tešia sa, že to zvládli a že sa to dokonca páčilo aj spolužiakom. Tak správne ich to nakoplo, už teraz rozmýšľajú, o čom budú písať budúci školský rok.
Maťkov časopis Dubáčik




4 komentáre:

  1. Téda, chlapci sú šikovní! Gratulujem k postupu. Určite si s tým dali veľa práce.
    A Miška uvila krásny venček.

    Nech sa vám darí a radostné dni vám želám.
    Leti.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veru som už nakúkala, že kde si :) ... časopis je krásny, Maťko má byť na čo pyšný. Držím palce do ďalšieho kola ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ajka, ahoj:) Chalani sú šikovníci a malá víla Amálka je rozkošná:) Krásne dníky. Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ajka, máš úžasné a nadané detičky a vy ste super rodičia, krásne ich usmerňujete. Teším sa, že si späť.

    OdpovedaťOdstrániť