My shop

My shop
My shop

nedeľa 23. januára 2011

7 - ročný Ľubko

Včera dovŕšil náš Ľubko svoj 7. rok. Áno, beží to veľmi rýchlo. Stále viac a viac si uvedomujem, ako mi rastú. Keď si pozeráme staré videá a smejeme sa nad kúskami, ktoré vtedy robili, alebo nad tým ako šušlali, je mi smutno za tým obdobím. Teraz si vychutnávam to, že môžem byť ešte doma s Miškou a vôbec byť doma, keď sa vracajú zo školy, keď sa potrebujú vyrozprávať, keď potrebujú pomoc s úlohami... Viem, že ešte stále je ten čas, keď ma potrebujú a mňa to napĺňa. Viem, že prežívam najkrajšie roky svojho života, aj keď to nie je vždy ľahké a niekedy padám od únavy. Keby sa dal čas vrátiť a ja by som sa mohla rozhodnúť, či to všetko chcem prežiť ešte raz, alebo či chcem niečo zmeniť, nemenila by som nič, práve naopak, rada by som si to všetko prežila odznova.

Tentokrát dostala babka za úlohu vyrobiť tortu v tvare koňa. "Ale nie len hlavu, celého aj s nohami." znela Ľubkova požiadavka. A babka mu to splnila. ĎAKUJEME!

Keď v novembri Maťko plánoval svoju narodeninovú oslavu, "hodil" na mňa Ľubko prosebný pohľad: "Mamka, aj ja si budem môcť na moje narodeniny zavolať kamarátov?"
A tak sme teraz urobili jeho prvú párty. Pozval si štyroch spolužiakov.

Najmenší gratulanti...



2 komentáre:

  1. krásne :))) veru pri pohľade na dcéru si uvedomujem, ako mi život uteká. máte doma vzácne chvíle, užite si ich dosýta :)

    OdpovedaťOdstrániť