My shop

My shop
My shop

sobota 13. marca 2010

Už je marec!

Odkedy som vložila posledný príspevok už prešlo pár dní... Zima nie a nie skončiť, aj keď my sme už asi dvakrát vytiahli bicykle, keď vyšlo slnko a presušilo chodníky.
Ja som sa konečne rozhodla, že idem bojovať so svojimi kilami navyše a zatiaľ som sa štyroch zbavila, dúfam, že natrvalo :-).
S mojím manželom sme sa rozhodli, že sa začneme viac pohybovať a to tak, že aspoň raz v týždni zájdeme na plaváreň a keď už bude teplejšie aj do lesa na bicykli. Urobíme niečo pre zdravie a budeme spolu tráviť čas - bude to naše "rande". Dobré, nie?

Čo sa týka môjho tvorenia, uháčkovala som takýto klobúčik na objednávku...

Miške sa veľmi páčil a nechcela ho dať z hlavy dole.

Trošku som zasa "fimovala"... Neskôr ukážem hotové.

A ešte chcem pochváliť Maťka. Chodí do triedy pre nadané deti a majú tam predmet Obohatenie, na ktorom sa učia o Zemi - o zvieratách v rôznych zemepisných šírkach, o tom, kde akí ľudia žijú, kde je aké počasie a tak. Tentokrát mal za domácu úlohu nájsť informácie o tučniakoch a vypracovať taký miniprojekt. Páči sa mi ako sústredene pracuje a že sa snaží odviesť dobrú prácu.

2 komentáre:

  1. Ajka, klobucik je nadherny,na Matka sa uz velmi tesim, ale najviac sa mi paci myslienka toho "rande". Uzite si to!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Klobúčik krásny a Marek veľmi šikovný! A keďže na vašom blogu vždy nájdem nejakú inšpiráciu aj atmosféru pohody, prijmite prosím malé ocenie, ktoré nájdete na mojom blogu http://irisjoys.blogspot.com/
    Krásne predjarné dni!
    iris

    OdpovedaťOdstrániť