My shop

My shop
My shop

nedeľa 14. februára 2010

Tomi má už 9 rokov...

Spomínam si na moment spred 9 rokov, keď som 12.2.2001 sledovala jednu anketu v televízii. Pýtali sa ľudí, čo by darovali svojmu milému/milej na Valentína. Ja som si vtedy pomyslela, čo tak porodiť dieťa, nie je to najkrajší darček? To sa však naplánovať nedá. No nám to skutočne vyšlo, o dva dni bol večer o 21:30 Tomi na svete.
Tiež si spomínam na chvíle, keď som už doma pri postieľke sedela a plakala, lebo som si uvedomovala, že som sa stala matkou, že to malé stvorenie je na mňa odkázané... Bol to pre mňa úplne nový pocit a odvtedy bolo vlastne všetko iné.
Keďže je Tomi naše prvé dieťa, všetko s ním prežívame po prvý krát - nástup do škôlky, školy, tento rok prvé sväté prijímanie... Aj teraz sme po prvý krát zorganizovali detskú oslavu narodením, pretože po nej Tomáško túžil. (Už po nej túžia všetky naše deti :-) . Snáď to budeme zvládať...)

Vyrobili sme pozvánky, prichystali niečo pod zub, pár cédečiek s hudbou, nakúpili balóny a čiapky a oslava mohla začať.

Tomi si pozval spolužiakov a spolužiačky, veľmi si to užíval a bolo na ňom vidieť veľkú radosť. Pripravil aj program, súťažili, tancovali, smiali sa, bolo im spolu dobre a naši chlapci úplne zapadli...

Na druhý deň nás čakalo pokračovanie oslá, tentokrát v kruhu našej rodiny. Šimon sa opäť "blisol" ako pomocník - veľmi šikovne obaľoval rezne.

Milý môj Tomáško,
k dnešným narodeninám Ti prajem hlavne veľa božích milostí, veľa lásky a pochopenia od ľudí, ktorých máš a budeš mať pri sebe. Tiež Ti z úprimného srdca želám, aby si hľadal a našiel to, čo ťa baví, aby si mal odvahu rozvíjať svoje talenty a aby z teba vyrástol úprimný mladý muž opierajúci sa o Boha...
Tvoja mamka

1 komentár:

  1. zase píšem to isté- obdivujem ťa a tvoju rodinku, moja dcérka oslavuje dnes- má tri roky, čítala som tvoje slová a v podstate akoby plynuli z mojich úst. mám len ju, takže pre nás je stále všetko nové.
    blahoželám

    OdpovedaťOdstrániť