My shop

My shop
My shop

nedeľa 24. júna 2012

Začala letná sezóna...

 Posledné dva týždne sme mali dosť perné. Zažili sme toho tááák veľa.
Maťko mal zážitok na Dni plnom energie (akcia z manželovej práce). Išiel si pre podpis na sádru a Marián Čekovský a Peter Marcin s ním urobili na pódiu krátky rozhovor...

Ľubko a Šimon si vyskúšali bandži trampolínu. Najskôr som ich musela nahovárať a potom sa im to tak zapáčilo, že nechceli skončiť :-)

Takto sa nám predvádzal páv - nie je krásny?

Na druhý deň sme len my, dospeláci išli do Budapešti. Bolo tam stretnutie Neokatechumenátnych spoločenstiev s Kikom (je to človek, ktorý začal Neokatechumenátnu cestu). Tí dvaja, s ktorými sme sa odfotili sú pútnici z Poľska, ktorí u nás jednu noc prenocovali. Myslím, že prijať ich bolo skutočne požehnaním pre našu rodinu - veľmi oslovili naších chalanov.

Ďalší víkend sme sa preniesli do stredoveku, keď sa pred 700 rokmi odohrala bitka pri Rozhanovciach. Jej rekonštrukciu sme si boli pozrieť priamo na bojisku.

Dobový drotár - vyrába krúžkovú košeľu...
Pekné horúce dni sme si spestrili minigolfom. Pamätám si, keď sme ešte ako slobodní chodili hrávať túto hru a raz sme stretli takú väčšiu partiu - bola to celá rodina, ktorá si vyšla zahrať - veľmi dobre sa bavili a ja som tak vtedy uletela do budúcnosti, že možno aj my tak raz budeme s našimi deťmi... A už je to tu!

Tento týždeň oficiálne začalo leto a my sme ho privítali výletom k vodnej nádrži Bukovec. Voda bola perfektná - bolo v nej teplejšie ako vonku....
Originálne Maťkove karty - vyrábal ich snáď celý rok...
Naše malá žabka - nechcela ani z vody výjsť...

5 komentárov:

  1. Krásne ste si užívali. Chalani aj vy dospelí. Skoro sa mi chce povedať, že závidím, ale nie, doprajem vám to. ;-)
    Nech vás radosť a vzájomná láska nikdy neopúšťa.
    Leti.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ajka, perfektne ste to leto roztočili a to su prázdniny ešte len pred dverami :-) Úrčite sa už tešíš, že budeš mať všetky ratolesti celý deň pri sebe pekne pokope, aj keď to bude omnoho náročnejšie. Prajem vyderené prázdniny aj celé leto.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ajka, to sú super momenty! A presne ma napadlo ako Zuzku, že to prázdniny ešte ani nezačali:) Ešte prezraď ako zvláda mladý muž horúčavy so sádrou a dokedy ju musí ťahať so sebou?
    Krásne dni! Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Gabi. Maťko je statočný a 4 týždne nám ubehli ako voda. Najviac ho mrzelo, že nemohol športovať - hrať futbal, bicyklovať, kolobežkovať a samozrejme plávať... Tento piatok sa už sádry zbaví a prázdniny si užije. (Len aby sme nemali ďalší úraz.)

      Odstrániť