My shop

My shop
My shop

štvrtok 7. júla 2011

Tobogány!

Keď sme predvčerom s deťmi pozerali na YuoTube videá, narazili sme aj na zábery z kúpalísk. Ľudia sa tam spúšťali z rôznych tobogánov a my sme spomínali na minulé leto, keď sme sa aj my takto bláznili. Zrazu ma napadlo: "A čo keby sme sa išli zajtra vykúpať do Maďarska... "
Nemusím vám tu asi ani písať aký výbuch radosti nastal. A tak sme začali pripravovať všetko potrebné, vrátane zmeny peňazí, aby sme ráno mohli vyštartovať.
Počasie nám neprialo ísť na vonkajšie kúpalisko. Preto sme sa rozhodli ísť do Aquaparku Nyiregyhaza, tam je všetko pod strechou.Prvýkrát sme brali aj Mišku, trošku som sa obávala, ako ich ustrážime, no naše deti nás milo prekvapili. Chalani boli úplne samostatní a Miška chcela všetko vyskúšať, ku koncu už detský svet brázdila sama... Všetci vodu milujú, nerobí im problém sa ponárať, Tomi už skúša plávať sám, ostatní si ešte pomáhajú rukávnikmi.

Malá kormidelníčka...

Odštartovali sme letnú sezónu, dosýta sme sa vykúpali a deti sa už cestou domov pýtali, kedy pôjdeme znova na kúpalisko...

2 komentáre:

  1. Ajka, skvelým nápadom si odštartovala vašu tohtoročnú letnú sezónu:)
    Aj u nás už je krásne slniečko, ale zdravotne si musíme ešte udržiavať odstup. Som z toho už aj unavená a trochu deprimovaná, ale verím, že to nejak ustojím...
    Príma dni, užívajte:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gabi, ďakujem. Prajem vám skoré doliečenie, tebe ešte silu a trpezlisvosť a potom sa teším na tie vaše zážitky.

    OdpovedaťOdstrániť