My shop

My shop
My shop

nedeľa 13. júna 2010

Po čase som tu opäť...

Už dlhšie som ničím novým neprispela. Tým, čo sledujete a čítate môj blog chcem vysvetliť prečo. Dôvod je celkom jednoduchý, pokazila sa nám sieťová karta a tak sme boli asi 2 týždne bez internetu. Prežili sme to, no poviem vám, chýbal nám. Nevedela som si pozrieť maily, zaplatiť šeky, či zistiť si hneď rôzne veci, ktoré som potrebovala.
Za ten čas sme toho zažili dosť. Tomáško bol na 1.svätom prijímaní, zažili sme záplavy (aj keď nás bezprostredne sa to netýkalo) aj tropické horúčavy, dokonca aj voľby...
Ja som musela urýchlene poprekladať deťom veci v skriniach, pretože keď prišli tie horúčavy, mali k dispozícii len zopár tričiek s krátkym rukávom. Už som tu raz písala, ako túto činnosť "milujem", no musela som sa toho hrdinsky chytiť... Som rada, že je to už za mnou a ja mám znova na pár mesiacov pokoj.
Ponúkam tu zopár fotiek, aby ste mali predstavu ako to u nás vyzeralo.

Prať sa musí vždy, keď už kôš nie je schopný absorbovať ďalšie prádlo. U nás sa to stáva dosť často...

Zimné veci čakajúce na "zaletnenie"...

Možno si poviete: načo táto žena ešte žehlí. Viem, je veľa tých, ktorí to už vzdali, no ja to ešte nedokážem. Stále mi ešte záleží na tom, aby veci boli pekne vyžehlené a uložené v skriniach. A tak bojujem s haldami prádla, niekedy aj dvakrát za týždeň. Teraz je táto kopa mimoriadne veľká, pretože mi pribudli letné veci, ktoré som vybrala zo sáčkov a potrebovali narovnať.

No nebola som na to sama, Miška pomáhala ako vedela...

2 komentáre:

  1. No kopec zážitkov za tie dva týždne!:) S tým prekladaním vecí a žehlením mi hovoríš z duše. Krásny nový image!:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť